Leasingrahoitus

 

 

 

haluatko tietää

Miten me sen teemme?

Haluatko, että tulemme sinunkin yritykseesi kertomaan palveluistamme tarkemmin? Ota yhteyttä oman paikkakuntasi asiantuntijaan ja olet askeleen lähempänä uutta, kestävän kehityksen mukaista energia- ja kustannustehokasta valaistusta. LED-valaistus leasingilla on ollut ratkaisu jo satojen yritysten valaistustarpeisiin.

leasing

Kohdista yrityksen omat varat tuottoisaan liiketoimintaan

leasing

Valaistus on mahdollista uusia kertainvestoinnin sijaan kuukausittain maksettavalla leasingsopimuksella

verotuksen vähennyskelpoisuus

Leasingmaksu on katettavissa joko osittain tai kokonaan sähkön säästöllä ja leasingmaksu on verotuksessa kokonaan vähennyskelpoinen kuluerä (myös alv. -osuus)

valaistusuudistus ilman pääomaa

Ei sido pääomaa eikä ole vaikutusta kassaan ja
investointi ei rasita yrityksen tasetta

Z

Asiakkastamme noin 86%

Asiakkastamme noin 86% on valinnut uuden valaistusinvestointinsa rahoitustavaksi edullisen leasinginvaihtoehdon. Myös asennuksen osuus voidaan sisällyttää sopimukseen.

toimintamallimme

Se vaivattomin tapa uudistaa yrityksesi valaistus

Alkukartoitus

Tapaamisella asiantuntijamme kartoittaa yrityksenne toimitilat yhdessä teidän kanssanne. Kartoituksen pohjalta asiantuntijamme tekee ratkaisuehdotuksen uudistetusta valaistuksesta.

Z

ratkaisu ja toimintamalli

Alkukartoituksen jälkeen on vuorossa ratkaisuehdotus ja uudistuksen toimintamallin hiominen. Ehdotuksessa kerrataan uuden valaistuksen toimenpiteet ja palvelupaketin valitseminen. Yhdessä asiantuntijamme kanssa päätätte myös rahoitusvaihtoehdon valitsemisen.

toteutus

Toimitamme uuden valaistuksen teille avaimet käteen -palveluna, asiantuntijamme kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti. Nyt voitte nauttia uuden valaistuksen loistosta ja kaikista sen hyödyistä.

 

palvelupaketit

Millainen palvelupaketti sinulle sopisi?

Kun olet uusimassa valaistusta yrityksessäsi, sinun kanattaa harkita tarkkaan minkälaista palvelua haluat projektissasi. Haluatko uudistuksen avaimet käteen -palveluna, vai haluatko itsekin osallistua suunnitteluun tai asennukseen? Meillä on tarjota sinulle kaksi erilaista palvelupakettia, joiden avulla valaistusuudistus on mahdollista toteuttaa mahdollisimman vaivattomasti. Vertaile ja ole yhteydessä, jos mieleesi tulee joitain kysymyksiä.

 

Ota yhteyttä

    Haluan, että otatte yhteyttä seuraavanlaisesti
    Tulkaa paikan päälleEtäpalaveri verkon välitykselläPerinteisesti puhelimellaHaluan vain lisätietoja

    Lataa maksuton valaistuksen opas

    Lataa maksuton valaistuksen opas

    Oppaaseen on koottu tärkeimmät faktat siitä, miten valaistus vaikuttaa esimerkiksi yrityksen tuottavuuteen, työviihtyvyyteen, työturvallisuuteen ja asiakasviihtyvyyteen.

    You have Successfully Subscribed!